Om oss

Under ledning av Master Ali Chehade, 8 Dan Taekwondo & 9 Dan Kyokushin Karate, som är ansvarig för Chae Taekwondo Sweden bedriver vi vår verksamhet i Malmö. Vi tränar Taekwondo WT med träning både för nybörjare, motionsträning och tävlingsinriktning. Vårt mål och vision är att alla ska kunna träna. Oavsett förutsättningar och förmåga är alla välkomna till vår förening. I träningen utvecklar du din koordination, styrka och smidighet. Vi samarbetar med flera föreningar i Sverige. Taekwondo är en koreansk självförsvarskonst grundad för över 2000 år sedan och utvecklades av General Choi Hong Hi, 9 Dan.


Inbetalningsuppgifter

Organisationsnr: 802491-8867
Bankgiro: 599-5626
Swish: 123 224 49 03


EBIB
Ensamkommande Barn I Balans

Det övergripande syftet med EBIB- projektet är att förebygga ohälsa och utanförskap samt ge förutsättningar för delaktighet och funktionell gemenskap bland ensamkommande barn och unga, genom ett brett samarbete mellan flera föreningar, organisationer, ungdomsgårdar samt kommunala verksamheter i Malmö.

Målet med projektet är att under tre år nå och engagera 600 ensamkommande barn och unga, för att öka deltagarnas kunskap kring kost och hälsa och jämställdhet.

Deltagarna ska ges möjlighet att hitta en egen aktivitet som passar varje individ, och delta regelbundet i att öka sin fysiska aktivitet och bli en del av den ordinarie föreningsverksamheten.

Projektet vill ge deltagarna tillgång till nätverk och sociala plattformar genom kamratskap och deltagande och dessutom utbilda 20 ungdomsledare i målgruppen.

Efter projekttidens slut kommer aktiviteterna att drivas vidare i våra ordinarie verksamheter.

Kontakta oss

Ann-Christine Lussagnet 
Tel: 073-960 38 92

Hitta oss

Adress träningslokal
Baragatan 11, 212 28 Malmö
Postadress
Ättehögsvägen 15, 218 46 Bunkeflostrand

Styrelsen

Ordförande Mike Simunov
Kassör Ann-Christine Lussagnet