Det händer grejer på Chae Taekwondo!

Inför 2017 har vi jobbat hårt för att utveckla vårt erbjudande och bli ett komplett träningskompani!

Givetvis har vi Taekwondo (WTF) som huvudsyssla men för att utvecklas måste man tänka utanför boxen så därför är det med glädje vi nu erbjuder ytterligare effektiva och riktigt bra träningsformer utöver Taekwondo.

Kettlebellträning!
Varje söndag kl. 11.00 – 12.00 får vi besök av Andreas som kommer träna oss i uthållighet, styrka och flexibilitet!
Läs presentation av Andreas längre ner i bloggen.

Poweryoga!
Varje torsdag kl. 17.30 – 18.30 får vi besök av Manouk Van Der Meulen som är certifierad Yoga lärare av International Yoga Alliance till oss!Hon har utövat yoga sedan 1980 och utforskat många olika stilar som, Hatha Yoga och Iyengar Yoga i Amsterdam. Astangha Yoga i USA och på ”The Life Centre” i London, i Sverige har jag arbetat mest med Vinyasa och Bikram Yoga.”Yoga för mig handlar om att njuta och acceptera vem och var du befinner dig i livet. Naturligtvis tillämpar jag de grundläggande yoga teknikerna, men styrkan och flexibilitet måste komma inifrån dig själv. Det finns inget vinnande eller måste i yoga. Du själv måste tycka att det är roligt. Jag är där för att spegla, justera och hjälpa dig att uppnå det du vill med Din yoga. Yoga ska vara ett verktyg till glädje och både mental och fysisk flexibilitet!”

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *